La Festa Alícia’t es reinventa i se celebrarà els dies 16, 17 i 18 de setembre en format virtual

dijous, 16 setembre, 2021 - 09:00 a dissabte, 18 setembre, 2021 - 18:00

Durant els dies 16 i 17 de setembre s’aniran publicant càpsules audiovisuals amb tècniques i consells per evitar el malbaratament dels aliments o consells pràctics per innovar a la cuina a partir d’un producte molt bàsic com és l’oliva, entre altres. L’Alícia’t d’enguany també ens permetrà conèixer la gastronomia i els productes singulars dels diferents territoris de les comarques de Barcelona i descobrir-ne la seva bellesa, per planificar visites, sense moure’ns de la cadira.

El dissabte, 18 de setembre, per cloure l’Alícia’t virtual es durà a terme una jornada que incorporarà una mostra d’activitats i dues demostracions de cuina: la masterclass de la cuinera Maria Nicolau “Cuina de temporada, fàcil i bona”, i la demostració culinària del xef Artur Martínez “Cuina, senzillesa i compromís”. El públic infantil també tindrà el seu espai durant la jornada amb la càpsula audiovisual “Tastaciència” que permetrà als més petits de casa descobrir la vinculació entre alimentació i ciència.

Aquí podeu veure un parell de vídeos per anar fent un tastet de què serà l’Alícia’t virtual: Alícia't virtual (teaser Alicia’t virtual) i Festa Alícia't. Sabors de proximitat (teaser territoris).

Tipus d'acte: 
Fires