Mercat de Mercats-Barcelona

divendres, 20 octubre, 2017 - 00:42 a diumenge, 22 octubre, 2017 - 21:49
Geolocation

El Mercat de Mercats s'ha convertit en un esdeveniment que no es pot deixar passar en el calendari dels amants del bon menjar i beure a Barcelona, i que presenta tres dies amb el millor que els mercats d'aliments frescos de la ciutat poden oferir. Tot aquell que ha estat a Barcelona per més d'un dia, sabrà que visitar els mercats (dels quals en tenim la impressionant xifra de 39) és una delícia. Des del més petit mercat de barri fins al mundialment famós mercat de la Boqueria, els productes que estan a la venda són variats, colorits i temptadors. Peix, carn, fruites i verdures, ous de totes les mides, llegums cuits, fruits secs... tot ofert per paradistes que saben el que estan venent. Visita el Mercat de Mercats per degustar tapes, comprar peix, menjar sa, i veure alguns dels millors xefs de la ciutat i Catalunya fent demostracions dels seus coneixements i de les tradicions de la cuina local. També pots trobar vi, cava, vermut, cafè i fins i tot degustacions d'oli d'oliva, entre moltes altres activitats.

"Un amant del bon menjar i el bon beure no hauria de deixar passar per alt una oportunitat com aquesta per descobrir tot tipus de menjar en qualsevol dels 39 mercats de Barcelona. Des de tapes creatives fins a menjar tradicional."

Compte am la participació d'empreses de la Xarxa de productes de la Terra  amb el suport de la Gerència de Comerç de la Diputació de Barcelona.

http://ajuntament.barcelona.cat/somdemercat/ca/mercat-de-mercats

 

Tipus d'acte: 
Acte organitzat pels ens locals de difusió pública