Primera Cimera Internacional sobre el Sector Agroalimentari

dimecres, 22 març, 2023 - 10:00 a dijous, 23 març, 2023 - 14:00

Organitzat per la Fundació INCYDE de les Cámaras de Comercio, la Fundació Dieta Mediterránea i la Fundació Triptolemos, els dies 22 i 23 de març comptaran amb la participació d’experts internacionals del sector clau per l’economia europea i espanyola. 

La Fira de Barcelona acull el 22 i 23 de març la Cimera Internacional sobre el sector agroalimentari que girarà entorn de quatre pilars de debat: sistema alimentari global i pacte verd europeu; com donar un valor afegit als nostres productes i les nostres marques; conjuntura econòmica i política; i cultura, formació, hàbits de consum i gastronomia, la dieta mediterrània i el seu estil de vida. 

Aquest esdeveniment finalitzarà amb la renovació de la Declaració de Barcelona, de l’any 1992, en la qual els participants es comprometran a impulsar mesures per potenciar el sector sobre la base de la sostenibilitat, l’accessibilitat i la tecnologia. 

Per part de la Diputació de Barcelona hi participaran en aquest esdeveniment Rosabel Hernández i Sònia Callau. Rosabel Hernández, cap de la Secció de Suport al Teixit Productiu Local, explicarà el projecte Xarxa Productes de la Terra com a bona pràctica, el dia 22 de març a les 12:30 h. Sònia Callau, cap de la Direcció Territorial Agrària, participarà a la taula rodona “El Green Deal y los retos en la producción agrícola, ganadera y pesquera”, el dia 23 de març a les 12:50 h. 

Per inscriure's, clica aquí i afegeix el codi INCYDECUMBRESAG a l’apartat de codi del formulari. 

Per a més informació, clica aquí.