XI Jornada de seguretat alimentària i administració local. Noves formes de comercialització d’aliments

dimecres, 4 juliol, 2018 - 09:00
Barcelona
Geolocation

Les formes de comercialització d’aliments han evolucionat intensament en els darrers anys i mostren una tendència futura a la innovació i la diversificació. Consumidors més formats, exigents i diversos junt als canvis socials i tecnològics estan generant un impacte que les administracions públiques han de gestionar.

 

Entre els reptes que cal afrontar podem destacar els derivats de les innovacions tecnològiques com la venda per internet; l’impacte de les xarxes socials; la producció i venda en circuit curt; l’aparició de productes i formules de venda alternatius; l’economia col·laborativa; les modalitats alternatives de restauració com el Foodtruck o la restauració i preparació d’aliments en domicilis i/o a domicili; o la tendència a adquirir i prendre aliments en qualsevol lloc i moment, els quals no son més que alguns exemples del que pot generar una societat cada vegada més diversa i innovadora.

 

L’objectiu de la Jornada és reflexionar i compartir experiències sobre les noves formes de comercialització d’aliments i els reptes que plantegen a les administracions responsables del control en seguretat alimentària.

 

La Jornada està organitzada per la Gerència de Salut Pública de la Diputació de Barcelona, membre de la Xarxa Productes de la Terra, està adreçada a totes les persones que tenen responsabilitats en matèria de seguretat alimentària en els ens locals de Catalunya.

Organitzador: 
Generalitat de Catalunya
Tipus d'acte: 
Acte organitzat pels ens locals de difusió pública