XII Mostra de Cervesa Artesana a Mediona

dilluns, 19 juny, 2017 - 09:23

El dia 10 de juny es celebra la XII Mostra de Cervesa Artesana a Mediona conjuntament amb la Fira d'Art i Artesania, amb el Suport del CC Alt Penedès, membre de la Xarxa Productes de la Terra.

Des del Consell Comarcal de l'Alt Penedès en el marc del programa de Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, es dona suport en l'organització de la Mostra.

Hi participen una setantena de cervesers, majoritàriament del país i algunes internacionals, de les quals 3 formen part del cens d'empreses artesanes agroalimentàries de l'Alt Penedès: Ales Agullons, Cervesa Bripau i Cervesa L'Espiga.

Paral.lelament a la Mostra de Cervesa, també es fa la Fira d'Art i artesania amb diferents tipus de parades tan d'art com de productes artesans, on trobaren empreses que formen part de l'Associació de Productors Artesans Agroalimentaris de l'Alt Penedès.

Durant tot el dia la Mostra estarà amenitzada amb diferetns grups de mçúsica en directe, i es podrà gaudir de bones cerveses servides pels propis productors en un ambient familair i festiu.

Tipus d'acte: 
Acte organitzat pels ens locals de difusió pública
Sector: