Del 27 al 29 d’abril, a la Plaça Jaume Balmes, se celebrarà la 59a Fira d’espàrrecs de Gavà, que acollirà una mostra comercial on 11 dels 155 membres del Parc a Taula oferiran productes i serveis vinculats amb els espais naturals de la província de Barcelona.
Dins el marc de les activitats que plateja el Parc a Taula [3], hi ha l’oferir als seus membres adherits àmbits estratègics de promoció i de negoci dels productes i serveis de qualitat que aquests ofereixen. En aquesta linia, Parc a Taula organitza els anomenats Mercats del Parc a taula que, en aquesta ocasió, s’organitza en el marc de la Fira d’Espàrrecs de Gavà. Està previst que hi participin els següents 11 membres adherits al programa: Masia La Fassina (melmelades i conserves), Can Pere de la Plana (formatges), Grau Dòria (cava), Cal Beatris (horta), provinents aquests del Parc del Garraf; La Cleda (formatges), De la Terra (horta), Serralada de Marina (vi), Can Pujol (formatges), Masia Can Sala (hotel rural i restaurant) i Masia Can Sala (hotel rural i resturant), provinents aquests del Parc de la Serralada Litoral; i Celler Quim Batlle i Casanovas Cansaladers, ells provinents del Parc de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.
Enllaços:
[1] https://xarxaproductesdelaterra.diba.cat/
[2] http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&geocode=&q=Plaça Jaume Balmes, Gavà&ie=UTF8&z=16
[3] http://www.diba.es/parcsn/parcs/index.asp?parc=25
[4] https://xarxaproductesdelaterra.diba.cat/node/290