La Jornada pretén analitzar els criteris tècnics que cal considerar a l’hora d’implantar un turisme agroalimentari lligat a un territori, donar a conèixer diversos casos pràctics d’èxit en matèria de difusió del patrimoni agroalimentari lligat al seu territori, així com donar a conèixer les accions de difusió i promoció que es duen a terme des del Consorci del Lluçanès.
Enllaços:
[1] https://xarxaproductesdelaterra.diba.cat/
[2] https://xarxaproductesdelaterra.diba.cat/events/2012/06/30/jornada-alimenturisme
[3] http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&geocode=&q=C/Vell, 3 Santa Creu de jutglar, Santa Creu de Jutglar&ie=UTF8&z=16
[4] https://xarxaproductesdelaterra.diba.cat/sites/xarxaproductesdelaterra.diba.cat/files/sites/productesdelaterra.diba.cat/files/diptic_alimenturisme.pdf
[5] https://xarxaproductesdelaterra.diba.cat/node/327