El Consell Comarcal del Maresme membre de la Xarxa Productes de la terra [2]impulsada per la Diputació de Barcelona impulsa, conjuntament altres entitats, les Jornades gastrònomiques de la cuina del pèsol per donar a conèixer els productes alimentaris de qualitat que es fan al Maresme, per millorar-ne la seva comercialització i per preservar les varietats tradicionals com els pèsols garrofal i floreta.
En el llibret que s'ha editat [3]hi apareixen 14 empreses productores de pèsol de la comarca, presents al cens d'empreses del CC Maresme, realitzat en el marc dels treballs de la Xarxa Productes de la terra. En el llibret hi trobareu totes les activitats que es realitzaran en el marc d'aquestes jornades.
Enllaços:
[1] https://xarxaproductesdelaterra.diba.cat/
[2] https://xarxaproductesdelaterra.diba.cat/../../
[3] http://www.turismepropbarcelona.cat/pdfs/pesolmaresme12.pdf
[4] https://xarxaproductesdelaterra.diba.cat/node/223