Sessió Informativa: INNOVACIÓ TECNOLÒGICA AL SECTOR DE PRODUCTES ALIMENTARIS LOCALS I DE QUALITAT
Objectius:
- Posar en coneixement les eines tecnològiques a l'abast de totes les empreses per a millorar i ser més competitius.
- Explicar exemples d'aplicació de tecnologies i solucions d'acord a l'experiència amb petites empreses alimentàries.
Continguts:
- Innovar en productes i processos alimentaris
- Quan caduca el meu producte?
- Com puc allargar la vida comercial del meu producte?
- Com mantinc la frescor i sabor del producte?
- Què és millor, envasament al buit o MAP?
- Com passo d'una producció "casolana" a una industrial?
- Tecnoloies que ajuden a l'exportació de productes
Perfil participants: empreses amb inquietuds per millorar els seus productes o crear-ne de nous per ser més competitius.
Consultora: CENTA Fundació Privada
LLoc: Consell Comarcal de l'Anoia
Data: 30 de novembre
Horari: 9.30h a 13.30h.
Enllaços:
[1] https://xarxaproductesdelaterra.diba.cat/
[2] https://xarxaproductesdelaterra.diba.cat/members/andreub
[3] https://xarxaproductesdelaterra.diba.cat/groups/27
[4] http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&geocode=&q=Plaça Sant Miquel, 5, Igualada&ie=UTF8&z=16
[5] https://xarxaproductesdelaterra.diba.cat/node/396