Innovació Tecnològica al sector de productes alimentaris locals i de qualitat

Públic al qual s'adreça: 
Empreses agroalimentàries
divendres
30
09:30h
Novembre 2012
Data de finalització: divendres, 30/11/2012 - 13:30

Sessió Informativa: INNOVACIÓ TECNOLÒGICA AL SECTOR DE PRODUCTES ALIMENTARIS LOCALS I DE QUALITAT

Objectius:

- Posar en coneixement les eines tecnològiques a l'abast de totes les empreses per a millorar i ser més competitius.

- Explicar exemples d'aplicació de tecnologies i solucions d'acord a l'experiència amb petites empreses alimentàries.

Continguts:

- Innovar en productes i processos alimentaris

- Quan caduca el meu producte?

- Com puc allargar la vida comercial del meu producte?

- Com mantinc la frescor i sabor del producte?

- Què és millor, envasament al buit o MAP?

- Com passo d'una producció "casolana" a una industrial?

- Tecnoloies que ajuden a l'exportació de productes

Perfil participants: empreses amb inquietuds per millorar els seus productes o crear-ne de nous  per ser més competitius.

Consultora: CENTA Fundació Privada

LLoc: Consell Comarcal de l'Anoia

Data: 30 de novembre

Horari: 9.30h a 13.30h.

1
Grups de treball:
Innovació Productiva