El Consell Comarcal de l'Alt Penedès i el Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona, en el marc de la Xarxa de Productes de la Terra, organitzen per demà dijous dia 5 de novembre en horari de 16 a 19h el Curs de Manipulació d'Aliments per a empreses artesanes agroalimentàries, personal d'establiments minoriestes i de la restauració.
L'objectiu del curs és proporciionar als manipuladors d'aliments els coneixaments sobre higiene alimentària necessaris per garantir la seguretat alimentària en el seu lloc de treball, amb els següents continguts:
- Conèixer i fomentar el compliment de les normes d'higiene alimentària en el treball habitual dels manipuladors d'aliments.
- Prevenir les malalties de transmissió alimentària.
- Implementar sistemes d'autocontrol basats en l'anàlisis de perills i punts crítics de control (APPCC).
Adjuntem programa amb informació més detallada.
Enllaços:
[1] https://xarxaproductesdelaterra.diba.cat/
[2] https://xarxaproductesdelaterra.diba.cat/members/almiralla
[3] https://xarxaproductesdelaterra.diba.cat/events/2015/11/05/curs-de-manipulacio-daliments-al-consell-comarcal-de-alt-penedes
[4] http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&geocode=&q=C/ Hermenegild Clascar, 1-3, Vilafranca del Penedès&ie=UTF8&z=16
[5] https://xarxaproductesdelaterra.diba.cat/sites/xarxaproductesdelaterra.diba.cat/files/sites/productesdelaterra.diba.cat/files/programa_curs.pdf
[6] https://xarxaproductesdelaterra.diba.cat/node/758