Curs de manipulació d'aliments al Consell Comarcal de l’Alt Penedès

Públic al qual s'adreça: 
Empreses artesanes agroalimentàries, personal d’establiments alimentaris minoristes i de la restauració.
dijous
05
16:00h
Novembre 2015
Data de finalització: dijous, 05/11/2015 - 19:00

El Consell Comarcal de l'Alt Penedès i el Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona, en el marc de la Xarxa de Productes de la Terra, organitzen per demà dijous dia 5 de novembre en horari de 16 a 19h el Curs de Manipulació d'Aliments per a empreses artesanes agroalimentàries, personal d'establiments minoriestes i de la restauració.

L'objectiu del curs és proporciionar als manipuladors d'aliments els coneixaments sobre higiene alimentària necessaris per garantir la seguretat alimentària en el seu lloc de treball, amb els següents continguts:

- Conèixer i fomentar el compliment de les normes d'higiene alimentària en el treball habitual dels manipuladors d'aliments.

- Prevenir les malalties de transmissió alimentària.

- Implementar sistemes d'autocontrol basats en l'anàlisis de perills i punts crítics de control (APPCC).

Adjuntem programa amb informació més detallada.

1