Un any més, els productes agrícoles i els restauradors del Baix Llobregat tornen a ser protagonistes dels Sabors de l’Horta 2012, la campanya gastronòmica que promou el producte local i de proximitat als restaurants del Baix.
Els 39 restaurants que participen a la campanya ofereixen durant tot l’any a les seves cartes diverses propostes culinàries amb els productes que es cultiven a l’horta del Baix Llobregat, uns productes que gaudeixen del distintiu “Producte FRESC del Parc Agrari” que certifica la frescor, la proximitat, la temporalitat i el saber fer de la pagesia del Baix.
Es reedita, així, una campanya iniciada fa vuit anys, pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat i el Parc Agrari, que participa a la Xarxa Productes de la terra [2]a través de la seva col·laboració amb el CC Baix Llobregat.
Per llegir més informació i el programa complet cliqueu aquí. [3]
Enllaços:
[1] https://xarxaproductesdelaterra.diba.cat/
[2] http://productesdelaterra.diba.cat/
[3] http://www.economia.elprat.cat/files/4-41429-annex/fulleto_sabors_de_lhorta_2012.pdf
[4] https://xarxaproductesdelaterra.diba.cat/node/361