Es presenta la campanya gastronòmica 'Els sabors de l'horta 2012' al Parc Agrari del Baix Llobregat

Un any més, els productes agrícoles i els restauradors del Baix Llobregat tornen a ser protagonistes dels Sabors de l’Horta 2012, la campanya gastronòmica que promou el producte local i de proximitat als restaurants del Baix.

Els 39 restaurants que participen a la campanya ofereixen durant tot l’any a les seves cartes diverses propostes culinàries amb els productes que es cultiven a l’horta del Baix Llobregat, uns productes que gaudeixen del distintiu “Producte FRESC del Parc Agrari” que certifica la frescor, la proximitat, la temporalitat i el saber fer de la pagesia del Baix.

Es reedita, així, una campanya iniciada fa vuit anys, pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat i el Parc Agrari,  que participa a la Xarxa Productes de la terra a través  de la seva col·laboració amb el CC Baix Llobregat.

Per llegir més informació i el programa complet cliqueu aquí.