Amb el fred, el cos ens demana calor també a l'hora de preparar els àpats. Per això, a l'hivern ve més de gust menjar plats de cullera, com les sopes, potatges o estofats que, malgrat que són més energètics no per això deixen de ser saludables. El Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona, que participa a les accions de la Xarxa Productes de la terra [3], presenta les noves receptes, pròpies d'aquesta temporada, i que es poden trobar al següent enllaç [4].
Els productes d'aquesta temporada són menys variats, però de gran qualitat i amb uns valors nutricionals elevats que ens ajuden a combatre el fred. Per combinar aquests productes de manera sana i equilibrada, el Servei de Salut Pública ha elaborat el nou receptari d'hivern. Aquest ens ofereix tot un seguit de propostes per aconseguir que el nostre menú diari esdevingui encara més complert i saborós.
El receptari es pot consultar al web [4] i en el següent enllaç: Receptari hivern [5]
Enllaços:
[1] https://xarxaproductesdelaterra.diba.cat/
[2] https://xarxaproductesdelaterra.diba.cat/members/ripollrm
[3] http://productesdelaterra.diba.cat/
[4] http://www.diba.cat/salutpublica
[5] http://www.diba.cat/c/document_library/get_file?uuid=c3bda281-9817-41f5-862a-efb2dffa9491&groupId=713456
[6] https://xarxaproductesdelaterra.diba.cat/node/442