La Gerència de Salut Pública de la Diputació de Barcelona presenta el nou receptari d'hivern

Amb el fred, el cos ens demana calor també a l'hora de preparar els àpats. Per això, a l'hivern ve més de gust menjar plats de cullera, com les sopes, potatges o estofats que, malgrat que són més energètics no per això deixen de ser saludables. El Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona, que participa a les accions de la Xarxa Productes de la terra, presenta les noves receptes, pròpies d'aquesta temporada, i que es poden trobar al següent enllaç.

Els productes d'aquesta temporada són menys variats, però de gran qualitat i amb uns valors nutricionals elevats que ens ajuden a combatre el fred. Per combinar aquests productes de manera sana i equilibrada, el Servei de Salut Pública ha elaborat el nou receptari d'hivern. Aquest ens ofereix tot un seguit de propostes per aconseguir que el nostre menú diari esdevingui encara més complert i saborós.

El receptari es pot consultar al web i en el següent enllaç: Receptari hivern