innovació

Jornades d'Immersió estratègica per al sector carni porcí

Obertes les inscripcions per les Jornades d’Immersió Estratègica pels dies 17 i 18 d’octubre de 2019 al CASTELL DE MONTESQUIU (nord d’Osona)

Jornades organitzades cada 4 anys per INNOVACC.

L’any 2011 es van fer al Món Sant Benet de Sant Fruitós de Bages, i el  2015 a Vic.

Aquest any 2019, tot preparant el nou Pla Estratègic 2020-2023, es reflexionarà sobre diversos temes de futur pel sector carni porcí, s’impulsarà la innovació i es compartirà coneixement.

El pa de forment a l’Ecotendències de Cosmocaixa

El proper dimarts 3 de juny a les 19h al CosmoCaixa de Barcelona es presentarà la iniciativa del pa de forment al Lluçanès com a projecte innovador en el marc de Ecotendències CosmoCaixa. La sessió estarà moderada per Salvador Grau, Cap del Servei de Planificació de l’Entorn Natural del Departament de Territori i Sostenibilitat – Generalitat de Catalunya.