Xarxa Productes de la Terra

Novetats

Nova sessió del cicle “Cafè Europa” amb la conversa “From farm to fork: política europea, respostes locals” amb Álvaro Porro i Ricard Ramon (28 de maig a les 9h)

dimarts, 18 maig, 2021

Des de la Fundació Catalunya Europa organitzem una nova sessió del cicle "Cafè Europa", el divendres 28 de maig a les 9h. En aquesta ocasió, amb el títol "From farm to fork: política europea, respostes locals", debatrem sobre alimentació sostenible, des de l'escala europea a l'escala local, amb Álvaro Porro, comissionat d'Economia Social, Desenvolupament Local i Política Alimentària de l'Ajuntament de Barcelona i Ricard Ramon, cap de la unitat adjunta a la direcció general d'Agricultura i Desenvolupament Rural de la Comissió Europea. 

Producte destacat

Ventre d'ossos
Nascut de la cultura de la matança del porc a les cases de pagès del Vallès Oriental, capaç de mantenir intacte la seva elaboració artesanal, el ventre d’ossos és un embotit elaborat amb  llengua, fetge, costella i algun retall de porc, sal i pebre. 

Facebook

Instagram

Instagram