Ruta 'El Garraf dels sentits' (març, abril i maig) impulsada per la Gerència de Turisme de la Diputació de Barcelona

dissabte
31
10:30h
Març 2012
Data de finalització: dissabte, 31/03/2012 - 13:30

Aquesta proposta és una iniciativa de la Diputació de Barcelona -  Gerència de Turisme,  que participa a la Xarxa Productes de la terra, el Consorci de Turisme del Garraf i Turisme de Sitges.

Un paisatge sorprenent on podràs descobrir el gust del Garraf en dos dels petits tresors dels productes de la terra: els seus formatges i els seus vins.

El recorregut s’endinsa en el Garraf per un paisatge que combina boscos de pins i vinyes fins arribar a Can Pere de la Plana, una masia rehabilitada i convertida en escola de natura. Allà participaràs en un taller d’elaboració del tradicional formatge mató i coneixeràs de prop una de les activitats humanes que han estat presents al llarg del temps en el territori que avui constitueix el Parc del Garraf.

La visita continua en direcció a Can Ramon, una masia centenària els habitants de la qual es dediquen, des de fa diverses generacions, a l’elaboració de vins al peu de la muntanya del Montgrós. Un passeig entre les vinyes i un itinerari pels cellers t’acostaran al món dels vins del Garraf que després podràs degustar.

Sortida i arribada des de Sitges:
. sortida a 2/4 d'11 del matí des de la plaça Eduard Maristany (estació Renfe)
. arribada prevista a 2/4 de 2 del migdia

Preu: adults, 25 € / nens de 7 a 12 anys i jubilats, 19 € / nens de 0 a 6 anys, gratuït