2a sessió grupal Taller Innovar per crear nous productes vinculats al territori

Públic al qual s'adreça: 
Empreses de la Xarxa i personal tècnic
dimecres
28
16:30h
mai 2014
Data de finalització: dimecres, 28/05/2014 - 19:00

1a ed. Programa de Formació en Innovació Empresarial de la Xarxa Productes de la terra

2a sessió grupal del Taller Innovar per crear nous productes vinculats al territori

Conduït per Cedricat

Nom de l'empresa Nom del participant Descripció de l'activitat Correu electrònic
Delibutter Francesc Munzon i Nuria Catllà Mantegues artesanes de sabors nuria_catlla@yahoo.es
Embotits La Gleva Òscar Camins Nerín Elaboració d'embotits curats convencionals i ecològics embotits@lagleva.com
Grupo E9, S.L. Emili Cucala Producció i elaboració d'anencs per foie gras emili@canmanent.es
Melmelades Calada Marta Serra  Melmelades artesanes melmeladescalada@hotmail.com
Melmelades Vinyet MªÀngels Saumell Vallès Elaboració de melmelades de raïm amb sucres i de collita pròpia angelsaumell@gmail.com
Montserrat Olivella Cruz Montserrat Olivella Cruz Escorxador aviram i criadora gall i Ànec mut del Penedès montseolivella@telefonica.net
Pastisseries la Confiança Anna Pascual Pastissers artesans laconfianca@gmail.com
Pep Marpons Hosta Pep Marpons Horta Cultiu de maduixa i maduixot del maresme marponsfruit@gmail.com
Portal Berguedà Empresa d'Inserció, S.L. Joan M.Sala Clos Elaboració de ioguts artesans info@deliciesdelbergueda.cat
Ramón Jutglar Colldelram Ramón Jutglar Colldelram Elaboració de pastisseria artesana-