2a sessió grupal Taller Innovar per crear nous productes vinculats al territori
Publicat per Guillem Miralles el 24/03/2014 - 10:45 | Última modificació: 25/04/2014 - 13:09
Públic al qual s'adreça:
Empreses de la Xarxa i personal tècnic
dimecres
28
16:30h
mai 2014
Data de finalització:
dimecres, 28/05/2014 - 19:00
1a ed. Programa de Formació en Innovació Empresarial de la Xarxa Productes de la terra
2a sessió grupal del Taller Innovar per crear nous productes vinculats al territori
Conduït per Cedricat
Nom de l'empresa | Nom del participant | Descripció de l'activitat | Correu electrònic |
Delibutter | Francesc Munzon i Nuria Catllà | Mantegues artesanes de sabors | nuria_catlla@yahoo.es |
Embotits La Gleva | Òscar Camins Nerín | Elaboració d'embotits curats convencionals i ecològics | embotits@lagleva.com |
Grupo E9, S.L. | Emili Cucala | Producció i elaboració d'anencs per foie gras | emili@canmanent.es |
Melmelades Calada | Marta Serra | Melmelades artesanes | melmeladescalada@hotmail.com |
Melmelades Vinyet | MªÀngels Saumell Vallès | Elaboració de melmelades de raïm amb sucres i de collita pròpia | angelsaumell@gmail.com |
Montserrat Olivella Cruz | Montserrat Olivella Cruz | Escorxador aviram i criadora gall i Ànec mut del Penedès | montseolivella@telefonica.net |
Pastisseries la Confiança | Anna Pascual | Pastissers artesans | laconfianca@gmail.com |
Pep Marpons Hosta | Pep Marpons Horta | Cultiu de maduixa i maduixot del maresme | marponsfruit@gmail.com |
Portal Berguedà Empresa d'Inserció, S.L. | Joan M.Sala Clos | Elaboració de ioguts artesans | info@deliciesdelbergueda.cat |
Ramón Jutglar Colldelram | Ramón Jutglar Colldelram | Elaboració de pastisseria artesana- |