CAP DE SETMANA DE PORTES OBERTES A LES EMPRESES AGROALIMENTÀRIES DE L'ALT PENEDÈS

Públic al qual s'adreça: 
Empreses artesanes agroalimentàries, restauració i públic general
dissabte
28
09:00h
Novembre 2015
Data de finalització: diumenge, 29/11/2015 - 18:00

VINE I CONEIX ELS PRODUCTES DE LA TERRA I PROVA'LS ALS RESTAURANTS DE "EL PENEDÈS TASTA'L"!

El Consell Comarcal de l'Alt Penedès com a membre de la Xarxa Productes de la Terra, organitza pels dies 28 i 29 de novembre un CAP DE SETMANA DE PORTES OBERTES a les empreses artesanes agroalimentàries que formen part del cens d'empreses artesanes agroalimentàries de l'Alt Penedès, per tal de conèixer de primera mà les empreses i els productes que elaboren i/o produeixen.

Visitar les explotacions, els obradors i les empreses és una manera de sensibilitzar la ciutadania sobre el consum responsable i de proximitat d'aquests productes artesans, apropar el productor i el consumidor per contribuir d'aquesta manera a l'enfortiment del teixit productiu local i a la preservació del patrimoni gastronòmic i cultural de la comarca, on hi trobem una gran oferta gastronòmica vinculada als Productes de la Terra.

A continuació podeu trobar la mostra d'empreses agroalimentàries que podeu visitar i conèixer durant el cap de setmana de portes obertes:

- Ales Agullons - Cervesa artesana (Mediona)

- Cal sis dits - Productes d'horta ecològics (Vilobí del Penedès)

- Canals i Munné - Vins i caves ecològics (Sant Sadurní d'Anoia)

- Caves Bolet: Vins i caves ecològics (Castellví de la Marca)

- Cellers de Can Suriol del Castell: Vins i caves ecològics (Font-rubí)

- Esteve i Gibert Viticultors: Vins ecològics i préssec de secà d'Ordal (Subirats)

- Eudald Massana Noya: Vins i caves ecològics (Subirats)

- Forn de pa i pastisseria El Bolet: Pastís de formatge, galetes de cereals, carquinyolis (Font-rubí)

- La Granja Rural d'Espitlles: Gall del Penedès i pularda (Sta. Margarida i Els Monjos)

- Mas Comtal: Vins i Clàssic Penedès ecològics (Avinyonet del Penedès)

- Mel Castell de Penyafort: Mel monofloral i multifloral de romaní, taronger,...(Sta. Margarida i Els Monjos)

- Molí d'oli ca la Madrona: Oli d'oliva extraverge (Font-rubí)

- Molí d'oli Josep Lluch: Oli d'oliva extraverge (Guardiola de Font-rubí)

- Ros Marina Viticultors: Vins ecològics (Font-rubí)

- Roses Alsina SCP: Productes d'horta ecològics (Castellví de la Marca)

També podeu trobar els productes de la terra en 12 restaurants del Gremi Comarcal d'Hostaleria i Turisme de l'Alt Penedès que formen part de "El Penedès Tasta'l" i que ofereixen aquest cap de setmana un menú especial amb productes de la terra a un preu únic de 25€: Cal Blay, Cal Diari, Cal Joanet, Cal Padrí, Can Bellés, Fonda Neus, El Mirador de les Caves, El Racó de la Calma, El Racó de la Cigonya, Ticus, Casino i La Perla.

Per a més informació i contactes de les empreses i restaurants per reserva prèvia de visites entrar a l'enllaç següent:

http://www.ccapenedes.cat/menu-enllacos/cap-de-setmana-de-portes-obertes-a-les-empreses-agroalimentaries