Productors i Elaboradors de L'Anoia, del camp a la taula participen a FirAnoia
En el marc de FirAnoia, productors i elaboradors de "l'Anoia, del camp a la taula" participaran a la mostra gastronòmica amb la voluntat de fomentar i promocionar el producte de proximitat de la comarca.
A la mostra hi participen una vintena de productors i elaboradors que, a més de mostrar i vendre el seu producte, han elaborat un plat de degustació. Els visitants podran comprar el tiquet per 1 euro cadascun i tastar diversos plats: una broqueta de xai ecològic, mini hamburgueses, tàrtar de fuet, vaset de mató, assortit d'embotits, músic amb vi dolç, fomatges, i tot acompanyat amb un bon vi, cava o cervesa de la comarca.
La mostra començarà dissabte a les 11 del matí a la zona 6 de FirAnoia, a la Rambla General Vives.
Hi participen els següents productors: Mas d'en Nogués, Cal Pepe, Can Casellas, Can Gibert, Can Torrens, Codina de Tous, Formatgeria Ancosa, Làctics la Tossa, Mas Buret, Mel d'antany i Riu de la LLacuna. També hi participen els cellers: Bodegas Puiggròs, Bohigas, Can Bonastre, Can Feixes, Can Grau Vell, Cava Gabrró, Celler Grapissó, Pagès Entrena, Raventós Rossell i Torrens Moliner. I els cervesers artesans: Cervesa artesana de Tous, Els Minairons i Espina de Ferro.
Altres que també participaran a la mostra són restauranst: Cubics, Els Fogons, Hotel Ciutat d'Igualada, Kan Bakus i Ramon Cuadras Restaurant.
Per estar més informat, segueix-nos:
Twitter: @AnoiaCampTaula
Facebook: anoiadelcampalataula