TAST DE LLEGUMS DE VARIETATS LOCALS DEL VALLÈS al Restaurant El Pla de La Roca del Vallès, dirigit a restaurants, botigues especialitzades i cooperatives de consumidors
El Consell Comarcal del Vallès Oriental, amb el suport de la Diputació de Barcelona, Xarxa Productes de la Terra, està treballant en el procés de recuperació i promoció de les varietats antigues de tomàquets del Vallès, amb l’objectiu de recuperar i incorporar de forma progressiva als cultius dels productors agrícoles de la zona, al mercat local i evidentment als plats dels consumidors.
Amb aquesta finalitat, el proper dilluns 15 de febrer a les 18:00 el Consell Comarcal organitza un TAST DE LLEGUMS DE VARIETATS LOCALS DEL VALLÈS, al Restaurant El Pla de La Roca del Vallès que farà l'Associació Gastronòmica CuinaVO.
El tast està dirigit a restaurants, cuiners, botigues especialitzades i cooperatives de consumidors que vulguin tastar aquests productes i conèixer quines són les seves qualitats organolèptiques.
Es podran tastar diferents varietats de llegums:
- mongetes del carall o carai,
- rènega negra,
- de la neu,
- vallfornesa,
- genoll de Crist,
- cigró menú i
- llenties
A tots els assistents se’ls hi farà entrega de:
- Fitxa informativa de la mongeta del carall
- Llistat de productors de llegums del Vallès de la Xarxa Productes de la Terra
- Propietats organolèptiques de les llegums
- Propostes de receptes per fer amb les llegums del Vallès
Els restaurants, cuiners, botigues especialitzades i cooperatives de consumidors que estiguin interessats/des en participar, agrairem confirmin assistència enviant un correu a productesterra@vallesoriental.cat o trucar al telèfon 93 860 0702 i demanar per Carme Garrido o Marta Cañas.
La inscripció es farà per ordre d’arribada, doncs les places són limitades.
[2014-11-18 18.37.48]