TAST DE LLEGUMS DE VARIETATS LOCALS DEL VALLÈS al Restaurant El Pla de La Roca del Vallès, dirigit a restaurants, botigues especialitzades i cooperatives de consumidors

dilluns
15
18:00h
Febrer 2016

El Consell Comarcal del Vallès Oriental, amb el suport de la Diputació de Barcelona, Xarxa Productes de la Terra, està treballant en el procés de recuperació i promoció de les varietats antigues de tomàquets del Vallès, amb l’objectiu de recuperar i incorporar de forma progressiva als cultius dels productors agrícoles de la zona, al mercat local i evidentment als plats dels consumidors.

Amb aquesta finalitat, el proper dilluns  15 de febrer a les 18:00 el Consell Comarcal organitza un  TAST DE LLEGUMS DE VARIETATS LOCALS DEL VALLÈS, al Restaurant El Pla de La Roca del Vallès que farà l'Associació Gastronòmica CuinaVO.

El tast està dirigit a restaurants, cuiners, botigues especialitzades i cooperatives de consumidors que vulguin tastar  aquests productes i conèixer quines són les seves qualitats organolèptiques.

Es podran tastar diferents varietats de llegums:

  • mongetes del carall o carai,
  • rènega negra,
  • de la neu,
  • vallfornesa,
  • genoll de Crist,
  • cigró menú i
  • llenties

A tots els assistents se’ls hi farà entrega de:

  • Fitxa informativa de la mongeta del carall
  • Llistat de productors de llegums del Vallès de la Xarxa Productes de la Terra
  • Propietats organolèptiques de les llegums
  • Propostes de receptes per fer amb les llegums del Vallès

Els restaurants, cuiners, botigues especialitzades i cooperatives de consumidors que estiguin interessats/des en participar, agrairem confirmin assistència enviant un correu a productesterra@vallesoriental.cat o trucar al telèfon 93 860 0702 i demanar per Carme Garrido o Marta Cañas.

La inscripció es farà per ordre d’arribada, doncs les places són limitades.

[2014-11-18 18.37.48]