Mataró

dilluns
14
10:00h
Març 2016

L'ART DE SABER COMUNICAR COM LES GRAN EMPRESES: Claus i eines de comunicació digital

Formació en comunicació digital per a negocis de restauració del Maresme

1
divendres
27
12:00h
Març 2015

Acte de presentació de l'estudi de varietats locals d'horta del Maresme

El proper divendres 27 de març de 2015 es portarà a terme la presentació de "l’Estudi de varietats locals d’horta del Maresme” realitzat per l’Associació L'ERA Espai de Recursos Argroecològics. Us fem a mans el programa i la invitació a l’acte. Per assistir- hi preguem que us inscriviu clicant aquí.

ACTE DE PRESENTACIÓ DE “ L’ ESTUDI DE VARIETATS LOCALS D’HORTA DEL MARESME”

2
dimarts
24
17:15h
Març 2015

PRESENTACIÓ DE “ L’ESTUDI DE VIABILITAT PER A LA CREACIÓ D’UNA CENTRAL DE COMPRES DE PRODUCTES AGRÍCOLES I DE PROXIMITAT AL MARESME”

El proper 24 de març de 2015 fem la presentació de l’Estudi de viabilitat per a la creació d’una central de compres de productes agrícoles i de proximitat al Maresme” realitzat per l’Associació Menjadors Ecològics. Us fem a mans el programa i la invitació a l’acte. Per assistir- hi preguem que us inscriviu clicant aquí.

2
dijous
26
15:00h
Febrer 2015

CURS DE SANITAT VEGETAL EN HORTICULTURA ECOLÒGICA

Des del Servei de la Suport a la Xarxa de Productes de la Terra- Maresme organitzem el CURS DE SANITAT VEGETAL EN HORTICULTURA ECOLÒGICA (24 HORES).

L’objectiu del curs és el de donar les eines necessàries per acostar-se a la sanitat vegetal en produccions hortícoles, des de es mesures preventives per evitar que emmalalteixin els cultius, com reconèixer els organismes patògens i beneficiosos , quins productes existeixen per a poder fer front quan perilla la salut del cultius, quina normativa ho regula.

1
dijous
06
09:00h
Març 2014

Cursos de formació en seguretat alimentària per als membres del cens de la Xarxa Productes de la Terra

  • Objectius

    El Consell Comarcal del Maresme, dins les activitats de la Xarxa de Productes de la Terra, durà a terme una formació específica per als membres del Cens de Productors de la Xarxa de Productes de la Terra al Maresme.

    Les sessions permetrà als assistents: