Calendari

dimarts
10
09:30h
Octubre 2017

NEGOCIS LOCALS: COM ATRAURE CLIENTS DE PROXIMITAT

Des del Consell Comarcal de l'Alt Penedès, en el marc de la Xarxa Productes de la Terra, es celebrarà el proper dimarts dia 10 d'octubre en horari de 9:30 a 13:30h la sessió formativa: NEGOCIS LOCALS: COM ATRAURE CLIENTS DE PROXIMITAT.

1
dissabte
16
09:00h
Abril 2016

Dissabte 16 d'abril vine a gaudir de la VI Fira lliga't a la terra i Mercat del Planter al Centre Cívic La Fàbrica de Santa Eulàlia de Ronçana

El proper dissabte 16 d’abril de 2016 es farà per 6è any consecutiu la Fira lliga’t a la terra  i el Mercat del planter  de Santa Eulàlia de Ronçana, al Centre Cívic La Fábrica.

Al llarg de tot el dia es podrà participar en diferents activitats, com tallers i xerrades, i comprar planters de varietats locals recuperades de tomàquets i altres productes del Vallès.

2
dilluns
11
00:00h
Abril 2016

III Fira Agroecològica del Vallès: xerrada d'en Miquel Porta

El Consorci de Turisme del Vallès Occidental, mitjançant el projecte de la Xarxa de Productes de la Terra, col·labora amb la Xarxa de Producció i Consum Ecològic del Vallès Occidental (PiC) en la 3a edició de la Fira Agroecològica del Vallès.

Durant la setmana de l’11 d’abril se celebraran diversos actes que culminaran amb la Fira de productors ecològics de la comarca (fruita i verdura, porc ecològic, pa ecològic, drogueria, cosmètica natural, farines ecològiques, planter, etc.) a la Plaça Vella de Terrassa el diumenge 17 d’abril.

1
dilluns
14
10:00h
Març 2016

L'ART DE SABER COMUNICAR COM LES GRAN EMPRESES: Claus i eines de comunicació digital

Formació en comunicació digital per a negocis de restauració del Maresme

1
dijous
10
15:00h
Març 2016

PETIT PERÒ EIXERIT: Aprenent a comunicar com les gran empreses

Formació en xarxes socials per a pagesos i artesans alimentaris del Maresme

1
dimarts
01
16:30h
Març 2016
1
dilluns
15
18:00h
Febrer 2016

TAST DE LLEGUMS DE VARIETATS LOCALS DEL VALLÈS al Restaurant El Pla de La Roca del Vallès, dirigit a restaurants, botigues especialitzades i cooperatives de consumidors

El Consell Comarcal del Vallès Oriental, amb el suport de la Diputació de Barcelona, Xarxa Productes de la Terra, està treballant en el procés de recuperació i promoció de les varietats antigues de tomàquets del Vallès, amb l’objectiu de recuperar i incorporar de forma progressiva als cultius dels productors agrícoles de la zona, al mercat local i evidentment als plats dels consumidors.

dissabte
28
09:00h
Novembre 2015

CAP DE SETMANA DE PORTES OBERTES A LES EMPRESES AGROALIMENTÀRIES DE L'ALT PENEDÈS

VINE I CONEIX ELS PRODUCTES DE LA TERRA I PROVA'LS ALS RESTAURANTS DE "EL PENEDÈS TASTA'L"!

El Consell Comarcal de l'Alt Penedès com a membre de la Xarxa Productes de la Terra, organitza pels dies 28 i 29 de novembre un CAP DE SETMANA DE PORTES OBERTES a les empreses artesanes agroalimentàries que formen part del cens d'empreses artesanes agroalimentàries de l'Alt Penedès, per tal de conèixer de primera mà les empreses i els productes que elaboren i/o produeixen.

dimecres
25
10:00h
Novembre 2015

COM CREAR LA IMATGE DEL NOSTRE COMERÇ

El Consell Comarcal de l'Alt Penedès com a membre de la Xarxa de Productes de la Terra, organitza el curs del Recull d'Activitats de la Diputació de Barcelona: COM CREAR AL IMATGE DEL NOSTRE COMERÇ, que tindrà lloc els dies 25 de novembre i 3 de desembre de 2015 en horari de 10 a 13h.
 

L'objectiu del curs és proporcionar les eines i coneixaments als participants sobre la importància de la imatge del nostre comerç i/o punt de venda.

Els continguts seran els següents:

1
dijous
05
16:00h
Novembre 2015

Curs de manipulació d'aliments al Consell Comarcal de l’Alt Penedès

El Consell Comarcal de l'Alt Penedès i el Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona, en el marc de la Xarxa de Productes de la Terra, organitzen per demà dijous dia 5 de novembre en horari de 16 a 19h el Curs de Manipulació d'Aliments per a empreses artesanes agroalimentàries, personal d'establiments minoriestes i de la restauració.

1