El Consorci de Turisme del Vallès Occidental posa a disposició de la Xarxa de Productes de la Terra un recull de preguntes freqüents

Les fitxes de preguntes freqüents recullen diferents assessoraments sorgits arran de les qüestions i dubtes dels productors i elaboradors que formen part de la Xarxa del Vallès Occidental. A partir de les inquietuds que ens han expressat, hem cercat assessorament tècnic i hem recopilat la informació que ens ha permès confeccionar les fitxes.

Les temàtiques de les fitxes són ben variades (venda de proximitat, elaboració i venda de conserves, com legalitzar la recol·lecció i venda de mel, etc.) i s’hi aborden aspectes diversos (temes legals, requisits, factors a tenir en compte o obligacions de les empreses, per exemple).

Les fitxes sobre preguntes freqüents s’aniran penjant al web Visit Vallès de forma periòdica. El primer document és dedicat a Venda de Proximitat: què significa, quines modalitats existeixen, en quins casos ens hi podem acollir, etc.

Des del Consorci de Turisme del Vallès Occidental, es vol posar aquest recull a disposició de la Xarxa de Productes de la Terra: considerem que aquest material pot aportar informació d’interès i que pot ajudar a resoldre alguns dubtes.

En cas que vulgueu suggerir altres temàtiques que considereu rellevants, ens ho podeu comunicar a: info@turismevallesoccidental.cat.