La cuina del fesol del ganxet arriba a 9 municipis del Maresme

Les jornades gastronòmiques se celebren del 12 de novembre al 31 de desembre, amb l'impuls del Consell Comarcal del Maresme, membre de la Xarxa Productes de la terra, impulsada per la Diputació de Barcelona. 

El fesol del ganxet no té rival al plat. El seu gust suau, fi i persistent, i la seva finor al paladar el fan exquisit i únic. Durant un mes i mig el Maresme promociona el tast d'aquest llegum, que té Denominació d'Origen Protegida (DOP), a través dels plats especials que ofereixen una quarentena de restaurants de 9 municipis de la comarca.

Dosrius és el municipi que aquest dissabte, 12 de novembre, dóna el tret de sortida de les jornades Gastronòmiques del Fesol del Ganxet del Maresme. La resta de municipis que participen a l'edició d'aquest any ho faran el 15 de novembre: Cabrils, Caldes d'Estrac, Pineda de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Tordera i Vilassar de Mar; els restaurants de Palafolls ja han començat a oferir plats especials amb mongetes del ganxet i el municipi celebrarà la IV Mostra Gastronòmica els dies 17 i 18. Malgrat de Mar, per la seva banda,  començarà les jornades gastronòmiques el 19 de novembre. 

Llegiu més informació aquí.