El Consorci de Turisme del Vallès Occidental inicia les sessions del Pla Estratègic amb la sessió de Gastronomia

El Consorci de Turisme del Vallès Occidental, membre de la Xarxa Productes de la terra impulsada per la Diputació de Barcelona, va iniciar la setmana passada un cicle de cinc sessions de treball monogràfiques, una per cada àmbit del Pla Estratègic de Turisme que s’està desplegant: Gastronomia, Reunions, Esports, Cultura i Actiu-Natura.

La primera sessió es va dedicar a la Gastronomia i es va realitzar al Restaurant Ristol de Viladecavalls, membre del col•lectiu Cuina Vallès, amb una trentena de participants.

Aquestes sessions tenen l’objectiu d’aprofundir en les necessitats dels membres del Consorci de Turisme, consensuar els trets d’identitat i cohesionadors del territori, establir els punts forts per al posicionament i per generar xarxes de treball público-privades a nivell local i comarcal. Aquestes accions compten amb el suport de la Diputació de Barcelona.

La primera sessió, presidida per la presidenta del Consorci de Turisme, Olga Olivé, ha servit per donar a conèixer experiències de l’àmbit de la gastronomia com el Consell Regulador de la Mongeta del Ganxet -com a marca de qualitat de la comarca-, la Fundació Miquel Agustí, el Mercat Ecològic, el Parc a la taula -programa de la Diputació de Barcelona-, el Gremi d’hostaleria de Terrassa. També es va comptar amb la participació del col•lectiu Cuina Vallès, Terrassa Gastronòmica, l'Associació de Metres Productors Agroalimentaris i diferents ajuntaments de la comarca.