El Parc a taula - A la Fira Internacional Stracibo (Itàlia) i 9è Mercat a Castellar del Vallès

El Parc a Taula, el programa de promoció de la gastronomia i la producció alimentària de qualitat dels parcs naturals, impulsat per l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona, que participa a la Xarxa Productes de la terra, ha estat convidat conjuntament els restaurants La Posada (Parc d'Olèrdola) i Les Piques (Parc del Garraf), a representar a la cuina espanyola, a la Fira internacional Stracibo, Itàlia, que es celebrarà a Jesi (Ancona), entre els propers 8 i 11 de desembre.

I el proper 17 de desembre de les 17h a 20h se celebrarà a Castellar del Vallès el 9è Mercat del Parc a Taula amb aquests participants: Celler El Molí (vi – Parc de Sant Llorenç); Muradine Viticultors de Mura (vi – Parc de Sant Llorenç); Celler Cooperatiu d’Artés (vi – Parc de Sant Llorenç); Embotits de Mura (embotits – Parc de Sant Llorenç); Sant Feliu del Racó (mel – Parc de Sant Llorenç); Associació Préssec d’Ordal. Josep Esteve (oli – Parc del Garraf); Art Cava (cava – Parc del Garraf); Can Pere de la Plana (formatge – Parc del Garraf); Can Pujol ( formatge- Parc de la Serralada Litoral); Celler Serralada de Marina (vi – Parc de la Serralada Litoral)

Dins el marc de les activitats que plateja el programa Parc a Taula, hi ha l’oferir als seus membres adherits àmbits estratègics de promoció i de negoci dels productes i serveis de qualitat que aquests ofereixen. Els Mercats Parc a Taula és un instrument en aquest sentit, que permet la venta directa dels elaboradors, productors i cellers que comercialitzen sota la marca Parc a Taula.