Fira de l'oli del Vallès Oriental - Slow Food

El dissabte 21 de gener a partir de les 10 del matí se celebrarà la Fira del Vallès OLIental a la Plaça del Trull de Can Sapera de Bigues (darrera l'ajuntament). Serà una oportunitat única de tasta l'oli de varietat Vera, la pròpia del Vallès, que una pila de productors s'estan esforçant a recuperar.
 
L'esdeveniment està organitzat pel Convivium Slow Food del Vallès Oriental amb la col·laboració del Consell Comarcal del Vallès Oriental, membre de la Xarxa Productes de la terra impulsada per la Diputació de Barcelona.
 
Aquí teniu el programa complet de l'acte i també un document on s'explica el procés de recuperació de varietats d'olis.
 
A més, es presentarà el primer vídeo 'Els graners de la memòria', amb Pep Salsetes. Aquesta iniciativa pretén fer un recull de la memòria de les persones vinculades al món de la pagesia, de la ramaderia, de la producció agroalimentària, dels oficis populars i de la restauració de la comarca.