Els productes vallesans van estar presents al Fòrum Gastronòmic de Girona de la mà dels cuiners de Cuina Vallès

El passat dimarts 26 de febrer els productes vallesans van estar presents al Fòrum Gastronòmic de Girona de la mà dels cuiners del col·lectiu Cuina Vallès i del dinamitzador Cinto Puig.

Dins de la programació de l'aula de Prodeca i sota el títol "La importància del dinamitzador de productors i productes a la cuina" els cuiners Sílvia Hernández de La Terrassa del Museu de Terrassa i l'Álex Lucas del Rístol de Viladecavalls juntament amb el dinamitzador del taller, en Cinto Puig de la botiga El Celler d'Ullastrell van elaborar en directe dos plats realitzats íntegrament amb productes del Vallès Occidental. Les Mongetes del Ganxet, el cigró menut, la botifarra Terregada, els ous ecològics de La Roca, el formatge Cendrat d'Ullastrell,...van ser alguns dels protagonistes de l’aula.

D’altra banda el cuiner Artur Martínez, del restaurant Capritx de Terrassa i membre del col·lectiu va oferir una xerrada al auditori davant més de 800 joves donant valor al territori a traves dels seus productes en la Tribuna jove del Fòrum.

Aquests cuines i productes són dinamitzats al Vallès Occidental pel Consorci de Turisme del Vallès Occidental, membre de la Xarxa Productes de la terra impulsada per la Diputació de Barcelona.