Jornada Quilòmetre 0. Arrenquem amb els productes locals!

El proper dissabte 11 de febrer tindrà lloc  a Batet de la Serra (la Garrotxa) la setena Jornada sobre productes agroalimentaris locals centrada aquest any amb Quilòmetre 0. Arrenquem amb els productes locals!.  

La jornada, que es farà el dissabte al matí de 9.30 a 13.30h, comptarà amb la participació de :

  • Rosa Solà, presidenta d'Slow Food Barcelona-Vázquez Montalbán, que presentarà la Guia de Restaurants Km 0, de la qual ella n'és l'autora, i parlarà del projecte Slow Food Catalunya.  
  • Sergi de Meià, cap de cuina, ens parlarà de l'experiència Monvínic, un centre cultural de Barcelona dedicat al món del vi, amb espai culinari.  
  • Marc Solé, productor, que parlarà sobre l'experiència de Cal Peretó, empresa familiar dedicada a la producció i comercialització d'hortalisses ecològiques.

Per acabar el matí, es farà un dinar a l'Hostal dels Ossos elaborat amb productes locals.

La jornada és gratuïta però cal fer reserva prèvia, i el dinar, que també cal reservar, té un cost de 25 euros/persona.
Per a més informació i/o reserves podeu trucar a la FES al 972 26 21 28 o escriure a mfontaniol@olot.cat