Subvencions a empreses agrícoles i ramaderes per al 2012 per a activitats en 6 parcs naturals que gestiona la Diputació de Barcelona

El Diari Oficial de la Província del 29 de novembre de 2011 ha publicat les bases de les subvencions a particulars que atorga la Diputació de Barcelona per a l'any 2012 per a les explotacions forestals, empreses agrícoles ramaderes, empreses de serveis, millora d'habitatges i restauració del patrimoni arquitectònic i a les entitats culturals per a les activitats a desenvolupar en l'àmbit dels parcs naturals gestionats per la Diputació de Barcelona. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 29 de febrer de 2012.

Les bases de la convocatòria van sortir publicades en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) del 29 de novembre 2011 i regeixen els parcs del Montseny, Montesquiu, Sant Llorenç del Munt i l'Obac, el Montnegre i el Corredor, el Garraf i Olèrdola.

Les subvencions hauran de finançar explotacions forestals, explotacions agrícoles i ramaderes, empreses de serveis, millores de l'habitatge i la restauració del patrimoni arquitectònic i entitats culturals, sempre relacionades amb els objectius de la normativa específica de cada espai i que es desenvolupin dins l'àmbit dels plans especials dels espais protegits esmentats a l'article 1 d'aquestes bases i gestionats per l'Oficina Tècnica de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

A la pàgina web de la Xarxa de Parcs Naturals es poden descarregar les bases, el full de dades bancàries, la documentació justificativa de subvencions i la instància per presentar-se.