Fira de l'Hostal del Vilar

El proper 28 de setembre al Lluçanès se celebra la Fira de l’Hostal del Vilar. Al llarg del dia podreu trobar a la Fira diverses activitats com ara les Jornades Tècniques, la demostració de batre a màquina, l’exposició de bestiar i maquinària agrícola i ramadera, mostra d’oficis o el mercat de productes locals i el II MERCAT DE VARIETATS ANTIGUES DE BLAT.

Per altra banda, en el marc de la Fira de l’Hostal del Vilar se celebrarà a partir de les 10’45h la VI Jornada Tècnica de la Fira de l’Hostal del Vilar. La Jornada pren el títol de Les associacions de productors i pagesos: units fem la força i ens presenta diverses iniciatives del sector primari per a dur a terme la seva pràctica professional en cooperació amb altres pagesos i com aquest treball conjunt reforça i millora el seu producte.

Las Jornada comptarà amb la presència de Mireia Franch, de la Cooperativa Sambucus, Joan Puigcorbé, president de l’associació i propietari del mas el Lladré de Les Llosses, Josep Oliveras Pla, gerent de la cooperativa de Salelles, i Josep Bover i Eva Núñez d’ECOTALL.

Podeu fer la inscripció a la jornada trucant al Consorci del Lluçanès: 93 888 00 50 o bé escrivint un correu electrònic a: sdr.consorci@llucanes.cat

També podeu consultar el programa de la jornada clicant aquí.

Us hi esperem!