Celebració del Beer Festival (de cervesa artesanal) a Barcelona del 9 al 11 de març

Arriba la 1a edició del Beer Festival a Barcelona que se celebrarà al Convent de Sant Agustí, al carrer Comerç, 36, al barri del Born de Barcelona. L’objectiu és ser un punt d’unió entre productors de cervesa artesanal del territori i d’arreu. Durant els dies 9, 10 i 11 de març es realitzaran tastos, xerrades i tallers sobre la cervesa artesanal amb la intenció d’innovar una de les begudes més antigues del món. Hi haurà presència de cerveses artesanals de territoris de la Xarxa Productes de la terra, impulsada per la Diputació de Barcelona. 

El certamen tindrà una barra de 36 sortidors on es podran provar més de 100 classes de cervesa. No és necessari inscriure-s’hi i cal saber que el got i la moneda seran propis del festival. L’organització ha editat una guia on es pot trobar més informació sobre la cervesa i un llistat de bars on es té present la cervesa artesana.