La maduixa pren el relleu del pèsol en les Jornades Gastronòmiques del Maresme (del 21 d'abril al 29 de maig)

Del 21 d'abril al 29 de maig, el Maresme convida tothom a assaborir una de les seves icones gastronòmiques: la maduixa de la Vallalta.  (cliqueu per veure el programa).  A l'entorn d'aquest producte, que arriba al seu màxim esplendor durant els mesos d'abril i maig, 12 municipis de la comarca  (Teià, Sant Cebrià de Vallalta, Canet de Mar, Sant Iscle de Vallalta, Arenys de Munt, Sant Pol de Mar, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Calella, Pineda de Mar i Vilassar de Mar) organitzen fires, mostres i una àmplia oferta culinària en els seus restaurants, pastisseries i establiments alimentaris. 

Aquestes actuacions estan impulsades pel Consell Comarcal del Maresme, membre de la Xarxa Productes de la terra, impulsada per la Diputació de Barcelona.