El CC Alt Penedès edita el Calendari Gastronòmic 2013 'El Penedès, tasta'l'

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès, amb el suport de la Diputació de Barcelona i com a membre de la Xarxa de Productes de la Terra, ha editat un calendari per a l’any 2013 amb les fotografies de 12 plats elaborats amb Productes de la Terra de l’Alt Penedès.

En aquesta iniciativa hi han col•laborat, d’una banda, les empreses de l’Associació de Productors Artesans Agroalimentaris de l’Alt Penedès i, d’altra banda, els restauradors del Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme de l’Alt Penedès, que han elaborat els 12 plats a partir dels productes artesans de l’Associació.

El calendari s’inclou dins el projecte “El Penedès, tasta’l”, que vol promocionar i donar a conèixer l’oferta gastronòmica de la comarca i sensibilitzar la ciutadania perquè consumeixi productes locals i de proximitat. 

Podeu descarregar-vos-el en format pdf aquí.