S'organitza la VIII Jornada sobre productes locals a Batet de la Serra (La Garrotxa)

 El proper dissabte 9 de febrer tindrà lloc a Batet de la Serra la vuitena jornada sobre productes agroalimentaris locals que enguany tractarà sobre "L'associacionisme i els productes locals. Treballar junts per arribar més lluny."
 

 La jornada començarà a 2/4 de 10 del matí i comptarà amb la participació de dues experiències. D'una banda el cas del Pa de Tramuntana de la mà del productor Joan Dalmau de la cooperativa agrícola de Castelló d'Empúries i del flequer Robert Figueres de Flequers artesans. La segona experiència serà la de la comercialització conjunta a la muntanya de Navarra de la mà de Mikel Petrirena, ramader i gerent de la Cooperativa del vacuno de Navarra. 

 
La jornada finalitzarà amb un dinar elaborat amb productes locals a l'Hostal dels Ossos. La jornada és gratuïta però cal reservar plaça trucant a la Fundació d'Estudis Superiors d'Olot al 972 26 21 28 o via mail a mfontaniol@olot.cat. Pel dinar també cal reservar plaça prèviament i fer l'ingrés abans del 5 de febrer trucant també a la FES. 

 
L'acte està organitzat pel Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, la Fundació Garrotxa Líder, el Sigma, l'Ajuntament d'Olot i la FES i compta amb el suport del Consell Comarcal de la Garrotxa i el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya.