El mercat itinerant de Productes de la Terra Maresme comença a caminar

"Dissabte vine al mercat" és el reclam amb el qual el mercat itinerant de Productes de la Terra Maresme s'anuncia. Aquesta és una iniciativa pionera que té el suport de la Diputació de la Barcelona, la implicació dels ajuntaments de Montgat, Tiana, Arenys de Mar i Argentona i la coordinació del Consell Comarcal. El passat dissabte, es va fer el primer mercat a Montgat i èl proper dissabte serà a Tiana.

En aquest mercat només es poden trobar paradistes que formen part del cens de Productes de la Terra Maresme. L'objectiu és que els propis productors puguin donar a conèixer els seus productes alimentaris al consumidor final. En el mercat s'hi poden trobar fruites i verdures, pà, formatges, melmelades, cervesa...

El mercat serà itinerant de manera que cada dissabte es podrà trobar en una de les quatre poblacions que participen en el projecte. Dissabte passat, els paradistes es van ubicar a Montgat (Plaça de les Mallorquines), el proper dissabte hi aniran a Tiana (antic camp de futbol. C/ Matas). El 19 d'abril, Argentona (plaça de vendre) i el 26 d'abril Arenys de Mar (Plaça de l'Esglèsia).

1
Grups de treball:
Comercialització