Celebració de l'SlowOli (de varietats locals autòctones catalanes d'oli) al Mercat de Santa Caterina de Barcelona (dissabte 3 de març)

El proper dissabte 3 de març se celebrarà al mercat de Santa Caterina (tot el matí des de les 11h)  l'SlowOli, per inciativa de Slow Food, amb la col·laboració d’Olisoliva, del Forn de pa Barcelona-Reykjavik i del Mercat de Santa Caterina.

Per primera vegada hi participaran 10 productors d’olis verges monovarietals de Catalunya. Monovarietals vol dir que podreu assaborir el sabor 100% natural de les olives més desconegudes, però tan autòctones i gustoses com la conegudíssima arbequina.  Us podeu deixar sorprenre  per la varietat sarrut, la morruda, la sevillenca, la vera, la rogeta, l’argudell, la corivell i d’altres, totes varietats autòctones catalanes. Els mateixos productors repartits per tot el mercat des de les 11h us en parlaran mentre faran degustar els seus olis sempre verges, sempre diferents.

les 12h podran participar gratuïtament* al taller preparat per Slow Kids on es demostrarà  als nens  com preparar una recepta. I a les 13h  el Taller de Salses Untuoses Km 0 fetes amb olis .