Celebració de l'SlowOli (de varietats locals autòctones catalanes d'oli) al Mercat de Santa Caterina de Barcelona (dissabte 3 de març)
El proper dissabte 3 de març se celebrarà al mercat de Santa Caterina (tot el matí des de les 11h) l'SlowOli, per inciativa de Slow Food, amb la col·laboració d’Olisoliva, del Forn de pa Barcelona-Reykjavik i del Mercat de Santa Caterina.
Per primera vegada hi participaran 10 productors d’olis verges monovarietals de Catalunya. Monovarietals vol dir que podreu assaborir el sabor 100% natural de les olives més desconegudes, però tan autòctones i gustoses com la conegudíssima arbequina. Us podeu deixar sorprenre per la varietat sarrut, la morruda, la sevillenca, la vera, la rogeta, l’argudell, la corivell i d’altres, totes varietats autòctones catalanes. Els mateixos productors repartits per tot el mercat des de les 11h us en parlaran mentre faran degustar els seus olis sempre verges, sempre diferents.
A les 12h podran participar gratuïtament* al taller preparat per Slow Kids on es demostrarà als nens com preparar una recepta. I a les 13h el Taller de Salses Untuoses Km 0 fetes amb olis .