Lliurament del distintiu "Aquí servim productes de la terra Maresme" a 19 restaurants de la comarca

Arrenca la campanya de promoció del producte de proximitat a les cartes dels restaurants maresmencs.

Dijous, 31 de maig, a les 11:00h es farà l'acte oficial d'entrega dels distintius que lluiran els restaurants de la comarca que serveixen als seus clients menús elaborats amb productes del Maresme. De moment, hi ha 19 restaurants que s'han afegit a la filosofia quilòmetre 0 que promou el Consell Comarcal a partir del projecte "Productes de la Terra Maresme". Aquests establiments es troben a Montgat, Canet de Mar, Tiana, Premià de Dalt, Vilassar de Dalt, Calella, Pineda de Mar, Malgrat de Mar, Vilassar de Mar, Mataró, Palafolls, Cabrera de Mar, Cabrils, Argentona, Dosrius i Tordera.

Els diplomes acreditatius de que aquests restaurants compren els seus productes a productors de proximitat, els lliuraran Miquel Àngel Martínez, president del Consell Comarcal; José Manuel López, conseller delegat de Promoció Econòmica  i  Enric Gràcia, professor de farmàcia i micologia de la UB i gran divulgador del món micològic a partir de la premsa, revistes, radio (2 anys a Radio 4: "El Cistell") i a televisió ( 8 anys, TV3:"Caçadors de bolets").

Data: Dijous, 31 de maig de 2012  -  11 h matí Lloc: Centre Cívic Cabot i Barba (Plaça Miquel Biada, 5 de Mataró. Al costat de la seu del Consell Comarcal del Maresme)