MARESME- EL CALENDARI 2012 "PRODUCTES DE LA TERRA-MARESME" ARRIBA A LES 6.000 DESCÀRREGUES ON LINE!

La versió PDF del calendari "Productes de la Terra-Maresme 2012", ja ha assolit més de 6.000 descàrregues des del web del Consell Comarcal del Maresme a data 23 de gener!

Aquesta difusió s'afegeix als 8.000 exemplars en paper, i que han estat distribuïts entre els professionals de la restauració, els comerciants del sector alimentari, els productors i els consumidors en general de la comarca.

El Maresme és un territori amb grans actius i un d'ells és el seu patrimoni gastronòmic. La terra i el mar ens dónen un munt de productes que cobreixen les expectatives dels paladars més exigents i, alhora, els mestres artesans posen tota la seva experiència i professionalitat per elaborar aliments que mereixen el qualificatiu d'exquisits quan arriben a taula. El Consell Comarcal del Maresme ha editat el calendari 2012 de productes de la terra Maresme perquè tinguem present durant tot l'any el gran valor dels nostres productes alimentaris de qualitat i proximitat.