Nova edició de la campanya gastronòmica 'Els sabors de l'horta del Baix Llobregat 2012'

Els productes de la terra als restaurants de la comarca  Un any més, els productes agrícoles i els restauradors del Baix Llobregat tornen a ser protagonistes dels Sabors de l’Horta 2012, la campanya gastronòmica que promou el  producte local i de proximitat als restaurants del Baix. Aquesta campanya està impulsada pel Consorci de Turisme i el Parc Agrari del Baix Llobregat, que participa a les accions de la Xarxa Productes de la terra a través de la seva col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat, membre de la mateixa.

Els 39 restaurants que participen a la campanya ofereixen durant tot l’any a les seves cartes diverses propostes culinàries amb els productes que es cultiven a l’horta del Baix Llobregat, uns productes que gaudeixen del distintiu “Producte FRESC del Parc Agrari” que certifica la frescor, la proximitat, la temporalitat i el saber fer de la pagesia del Baix.

Aquí teniu el programa complet de participants