Vídeo resum (3 min. i mig) de la jornada Getting Contacts de la Xarxa Productes de la terra

El passat 18 d'octubre de 2011 la Xarxa Productes de la Terra impulsada per la Diputació de Barcelona va organitzar la jornada Getting Contacts. Aquesta jornada es va organitzar amb la col·laboració dels 11 ens locals membres de la Xarxa amb la voluntat d'afavorir que les empreses del sector agroalimentari local i de qualitat dels seus territoris ampliessin els seus contactes amb clients, proveïdors i col·laboradors i obrin noves possibilitats de negoci. Hi van assistir 136 empreses tant productores i elaboradores d'aquests productes, com empreses compradores.


S'ha realitzat un vídeo de 3 minuts i mig que pretén fer una síntesi del que va succeir aquell dia de manera dinàmica, amb intervencions de ponents de la taula rodona i empreses assistents.

Per veure el vídeo cliqueu aquí.