Arriba Barcelona Degusta, el Festival de la gastronomia

Del 2 al 4 de desembre se celebrarà a la Fira de Barcelona una nova edició del Saló Barcelona Degusta.

Productes de qualitat i amb identitat pròpia, cuina i salut, noves tendències gastronòmiques, receptaris i demostracions... Això i més es podrà visitar a Barcelona Degusta, un selecte ‘mercat’ es pot aprendre, degustar i comprar tot allò relacionat amb l’alimentació, la cuina i la gastronomia. 

Exposició, degustació i venda

Tasta i compra els millors productes d’alimentació ecològica, bodegues, petits productors, grans marques o les millors denominacions d’origen. 

Àgora, càpsules de coneixement gastronòmic

Conferències, demostracions i taules rodones. Atreveix-te amb el sushi; aprèn a tallar pernil, innova els teus plats nadalencs, prepara't per posar la taula a l'última o descobreix nous productes per a celíacs. També es presentaran les novetats editorials en cuina i gastronomia. 

Aula del gust, sublim al paladar

Espais amb tastos de vins clàssics i moderns, cerveses artesanes, gintònic, aigües dels cinc continents…  Prova les millors xocolates, les flors comestibles, el caviar de la Vall d'Aran o els secrets que amaga una taula de formatges.