Sabadell acull l'escola de forners més gran de Catalunya

El Gremi de Flequers de la Província de Barcelona ha inaugurat recentment a Sabadell l'escola de forners més gran de tota Catalunya que permetrà incrementar l'esforç dedicat a la innovació i la recerca de nous productes elaborats amb farina i aigua. L'objectiu del centre és combatre els productes de baix cost que es poden trobar en botigues de primera necessitat, grans superfícies o benzineres, els pans congelats i fornejats "in situ", de pitjor qualitat i que disten molt del pa artesà que promou el gremi. La nova escola ha obert les portes oficialment aquest dimarts 14 de novembre, tot i que no serà fins la setmana vinent quan el centenar d'alumnes que s'hi han matriculat començaran a formar-se.

L'escola Andreu Llargués, batejada amb aquest nom en honor del qui ha estat president del Gremi de Flequers des de 1993, amb més de 400 m2, és una ampliació de l'anterior escola, situada a l'edifici Vapor Llonch de Sabadell

Més informació aquí.