S'ha celebrat el 9è Mercat Parc a Taula a Tiana (Maresme)

El passat diumenge 13/11/2011 es va organitzar el 9è Mercat Parc a Taula a Tiana (Maresme). Aquí podeu veure unes quantes fotografies de l'esdeveniment.

Parc a Taula és un programa de desenvolupament econòmic, promogut per la Diputació de Barcelona i gestionat per Depana, que pretén destacar, mitjançant la gastronomia, la producció artesana i la viticultura de proximitat i de qualitat, els valors naturals, culturals i paisatgístics dels nostres parcs.

Dins el marc de les activitats que planteja el programa Parc a Taula, impulsat per l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona, que participa a la Xarxa Productes de la terra, hi ha l’oferir als seus membres adherits àmbits estratègics de promoció i de negoci dels productes i serveis de qualitat que aquests ofereixen. Els Mercats Parc a Taula són un instrument en aquest sentit, que permet la venda directa dels elaboradors, productors i cellers que comercialitzen sota la marca Parc a Taula.