ES PRESENTA LA GUIA GASTRONÒMICA DEL MARESME - CARME RUSCALLEDA CONVIDA A DEIXAR-SE SEDUIR PEL PRODUCTES ALIMENTARIS MARESMENCS

La restauradora Carme Ruscalleda, el president del Consorci de Turisme Jaume Borrell i el diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona Ramon Riera han presentat la Guia Gastronòmica del Maresme, una publicació que recull els productes alimentaris de mar, de muntanya i d'horta que han situat la nostra comarca com a referent de la bona cuina i del bon menjar. Carme Ruscalleda ha convidat tothom a redescobrir els sabors tradicionals i a deixar-se seduir pels sabors dels productes de temporada de proximitat.
En total se n'han editat 5.000 exemplars (2.500 en català i 2.500 en castellà) que es distribuiran per les oficines de turisme, els ajuntaments, els restaurants implicats en el projecte "Aquí servim productes de la terra Maresme", els productors inclosos en el cens de productors de proximitat, el Palau Robert.... També es podrà consultar a la xarxa de biblioteques i als webs del Consorci de Turisme i del Consell Comarcal del Maresme.

LA NOVA GUIA GASTRONÒMICA DEL MARESME