S'inicia el 'Mercat del Rebost del Bages', cada dimecres a Manresa

Des del projecte del Rebost del Bages, impulsat pel Consell Comarcal del Bages, membre de la Xarxa Productes de la terra impulsada per la Diputació de Barcelona, i conjuntament amb l’Associació de productors del Bages s'ha engegat el “Mercat del Rebost del Bages”, que va començar aquest mes de febrer a la Font de les Oques, al carrer Carrasco i Formiguera de Manresa. En aquest mercat s’hi venen els productes d’elaboradors i productors locals del Bages. Actualment, la tipologia de parades és:

1 parada de productes d’horta

1 parada de productes d’horta ecològics i pa.

2 parades d’embotits

1 parada de mel, mató i formatges ecològics.

1 parada de vins, olis i productes derivats del cargol.

La valoració per part dels consumidors de la ciutat de Manresa ha estat molt positiva, sobretot pel fet de poder comptar amb un punt de venda directa on poder adquirir els productes de proximitat.

El mercat se celebra cada dimecres de les 9:00 del matí fins a les 20:00

L’objectiu és incrementar el nombre de parades i tipologies de producte així com una dinamització del mercat mitjançant actes i esdeveniments que comptin amb la participació d’entitats com la Fundació Alícia o les Cuineres del Bages.