Es lliuren 7 informes d'assessorament a empreses de productes alimentaris locals i de qualitat d'Osona per convertir-se en empreses visitables

En el marc  de la Xarxa Productes de la Terra, el Consell Comarcal a través de l’àrea de promoció econòmica i d’Osona Turisme, i amb el suport de la Diputació de Barcelona, està impulsant les visites turístiques on es mostri el procés de producció dels productes artesans gastronòmics de la comarca.

Ahir dia 21 de març es van lliurar els informes finals de l’assessorament realitzat a  7  empreses agroalimentàries de la Xarxa Productes de la Terra d’Osona seleccionades durant l’any 2011: Erre de Vic 1952, La Font de Lluçà, Companyia Cervesera del Montseny de Seva, Fussimanya de Tavèrnoles, Formatges Mas Garet de Tona, La Castanya de Viladrau i Embotits Collfred de Vidrà.

L’objectiu d’aquesta acció és poder incloure dins l’oferta turística de la comarca visites a empreses agroalimentàries amb les condicions necessàries. Per tal de portar-ho a terme i assegurar una visita de qualitat, l’any passat  es van oferir a totes aquelles empreses interessades un assessorament personalitzat.  

L’acte va estar presidit per la Consellera delegada de Promoció Econòmica, Mila Martínez  i va comptar a amb la presència del consultor encarregat dels estudis realitzats a les empreses, Josep Maria Pey, així com també de representants de la Diputació de Barcelona de les àrees de desenvolupament econòmic i turisme.